Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Μερέντα



Μερέντα πεντανόστιμη που διατηρείται στο ψυγείο όσο εσεις θέλετε!!!





Τι χρειαζόμαστε:

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι


Φτιάχνει


1 μέτριο τάπερ


Πως το κάνουμε:

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.



Λίγα μυστικά ακόμα


Εκανα πολλά τεστ από άλλες συνταγές μέχρι να βρώ την ωραιότερη γεύση... κατέληξα εδώ. Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν βουτύρου που έχω εδώ, και θα με θυμηθείτε!!



Διαβάστε περισότερο: Μερέντα http://www.sintagespareas.gr/sintages/merenta.html#ixzz23tiiplaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου