Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Μουστάρδα που ξεραίνεται; Σου έχουμε το τέλειο tip!






Ένα φανταστικό κόλπο.

Αγοράζεις μουστάρδα για να συνοδέψεις το κρέας σου ή για να φτιάξεις ωραία burgers..αλλά όταν θες να τη χρησιμοποιήσεις ξανά βλέπεις ότι έχει ξεραθεί και η υφή μοιάζει να έχει χάσει την έντασή της.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο αλάτι στην επιφάνεια της μουστάρδας. Με τον τρόπο αυτό θα διατηρηθεί φρέσκια στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου