Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ trick μαγειρικής που πρέπει να γνωρίζεις!




Σχεδόν στις περισσότερες συνταγές μαγειρικής
που κάνουμε απαιτείται... και σοτάρισμα του κρεμμυδιού. Τι γίνεται όμως για να μην μαυρίζουν τα κρεμμύδια πολύ γρήγορα;

-Ρίχνεις λοιπόν λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι.
-Έτσι τα κρεμμύδια θα σοταριστούν χωρίς να μαυρίσουν! - See more at: http://www.gkourou.com/2014/11/trick32.html#sthash.Z91VBiOr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου