Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σας πιάνουν τα κλάματα όποτε κόβεται κρεμμύδι;




Αν είσαστε από αυτούς που δεν αντέχουν τις δακρύβρεχτες καταστάσεις,... τότε δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να κλάψετε με μαύρο δάκρυ όταν κόβεται κρεμμύδια!




1.Τοποθετήστε το κρεμμύδι στην κατάψυξη για 1-5 λεπτά,
2. Βυθίστε την φλούδα του κρεμμυδιού σε κρύο νερό για 5 λεπτά πριν τον τεμαχισμό
3. Μην σκύβετε πάνω από το σημείο κοπής
4. Μασάτε τσίχλα ενώ κόβεται το κρεμμύδι
5. Τοποθετήστε ένα αναμμένο κερί δίπλα στο ξύλο κοπής,
6. Αναπνεύστε από τη μύτη σας
7. Βάλτε έναν ανεμιστήρα πάνω από την επιφάνεια κοπής - See more at: http://www.gkourou.com/2014/11/blog-post140642342342.html#sthash.n1PdztyM.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου