Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πώς ένα αβγό στη σαλάτα δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου





 Προσθέτοντας ένα αβγό στη σαλάτα σας μπορείτε

να ενισχύσετε σημαντικά την δυνατότητα απορρόφησης από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών συστατικών των λαχανικών.

Συγκεκριμένα, πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πρόσληψη καροτενοειδών που προέρχονται από ντομάτες, μαρούλια και καρότα αυξάνεται κατά εννιά φορές όταν συνοδεύεονται με αβγό.

Τα καροτενοειδή περιέχονται σε κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος λαχανικά και φρούτα και ενεργούν ως αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.











Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/04/blog-post_538.html#ixzz3XjmBMJnK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου