Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Σέλινο, για να διατηρηθεί το ψωμί περισσότερο!





 Εφόσον καθημερινά πηγαίνουμε στο φούρνο της γειτονιάς για να πάρουμε ψωμί.
Καλό θα ήταν να μάθουμε και πως μπορούμε να το διατηρήσουμε φρέσκο για περισσότερες μέρες.





1. Το αποθηκεύουμε με μια ολόκληρη ρίζα σέλινου. Έτσι θα το απολαύσεις περισσότερο.


2. Mόλις το αγοράσετε, βάλτε το σε μέρος κλειστό και σκεπάστε το με πανί. Aν θέλετε να το κρατήσετε περισσότερο, κόψτε το σε κομμάτια και φυλάξτε το στην κατάψυξη (διατηρείται 3 μήνες).











Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/06/blog-post_0.html#ixzz4BBMW7ulm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου