Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τα τέλεια τρουφάκια







Τι χρειαζόμαστε:

250 γρ. μαργαρίνη
1,5 ποτήρι ζάχαρη
1,5 ποτήρι νερό
5 κ. σ. κακάο
1 σφηνάκι κονιάκ
400 γρ. μπισκότα πτι μπερ λευκά ή σοκολατένια ή ανάμικτα
300 γρ. καρύδια σπασμένα στο multi σε σκόνη
2 βανίλιες

Για το γαρνίρισμα:
Κακάο - ινδική καρύδα - τρούφα απλή - τρούφα χρωματιστή - τρούφα λευκή.


Πως το κάνουμε:
Σε μία κατσαρόλα λιώνω: μαργαρίνη, ζάχαρη, το νερό, το κακάο, το κονιάκ κι αφήνω να κρυώσει.
Σπάω: τα μπισκότα, τα καρύδια σπασμένα στο multi σε σκόνη, τις βανίλιες.
Ρίχνω το μείγμα της κατσαρόλας στο μείγμα των μπισκότων.
Το αφήνω στην κατάψυξη για 15'- 20' και μετά πλάθω τα τρουφάκια.

Διαβάστε περισότερο: Τα τέλεια τρουφάκια http://www.sintagespareas.gr/sintages/ta-teleia-troufakia.html#ixzz2LoFu0DsJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου