Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Τρουφάκια καρότου







Τι χρειαζόμαστε:
500 γραμμάρια καρότα
250 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα 1 λεμονιού
2 φακελάκια ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
1 φλυτζανάκι λικέρ




Πώς το κάνουμε:

1)
Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη.

2)
Τα τρμμένα καρότα, την ζάχαρη και το ξύσμα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.

3)
Τα βγάζουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

4)
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ένα φακελάκι ινδοκάρυδο και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.

5)
Το μίγμα είναι σφιχτό.

6)
Βουτώντας τα δάκτυλά μας μέσα στο λικέρ πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα και μετά την καθε μπαλίτσα την ρίχνουμε μέσα στο ινδοκάρυδο (στο 2o φακελάκι) και στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε χαρτάκια.



sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου