Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Πέρδικες κρασάτες





Υλικά (Σερβίρει 8)
4 μικρές πέρδικες
2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 φλ. τσαγιού ζωμό κρέατος
2 φλ. τσαγιού κρασί κόκκινο (ξηρό)
3 κ.σ. αλεύρι
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
αλάτι · πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής

Καψαλίζουμε και αφαιρούμε τα εντόσθια από τις πέρδικες. Τις πλένουμε καλά. Αναμιγνύουμε 3
γεμάτες κουταλιές σούπας αλεύρι με 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι και με λίγο πιπέρι. Αλευρώνουμε τις πέρδικες και τις τσιγαρίζουμε ελαφρώς με το βούτυρο μέσα στη κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κρασί και το ζωμό κρέατος. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε τις πέρδικες να σιγοψηθούν για 45 λεπτά.
Σερβίρουμε τις πέρδικες ζεστές.

Περισσότερες συνταγές: Συνταγή Πέρδικες κρασάτες | Συνταγές μαγειρικής http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82#ixzz28QvRLluw



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου