Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Κουβανέζικη μαρινάτα





Υλικά (Σερβίρει 4)
Κεφάλια σκόρδο
2 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. πιπέρι
1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι
1/2 φλ. χυμό λεμόνι
1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ)
ξύσμα λεμονιού
2 κ.γλ. κίμινο
Εκτέλεση συνταγής

Αυτή είναι μια δυνατή μαρινάτα.
Ταιριάζει ωραία με μοσχάρι, χορινό, κοτόπουλο και ψάρι αλλά η υψηλή οξύτητά του μπορεί να μας δώσει υπερβολικό μαρινάρισμα.
Μη το αφήσετε πάνω από μια ώρα το κρέας με τη συγκεκριμένη μαρινάτα.

Περισσότερες συνταγές: Συνταγή Κουβανέζικη μαρινάτα | Συνταγές μαγειρικής http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B1#ixzz28Qvgre9c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου