Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Συμβουλές για μαλακές μπριζόλες





Για να γίνουν οι μπριζόλες μαλακές, θα πρέπει να είναι χοντροκομμένες, να τις σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού κάψει προηγουμένως, στην αρχή χωρίς λάδι και κατόπιν με λάδι.

Όταν ψηθούν, τις αλατίζουμε. Όχι πιο μπροστά, γιατί θα σκληραίνουν.

Άλλος τρόπος για να γίνουν μαλακές, είναι να τις μαρινάρουμε όλη νύχτα.

Και εδώ πάλι ισχύουν όλα όσα αναφέραμε προηγουμένως.

http://www.sintagesmamas.com/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου