1) Για να μην απορροφούν πολύ λάδι τα τηγανητά, θα πρέπει το λάδι να είναι στη σωστή θερμοκρασία και κυρίως όχι χαμηλότερη από αυτή που πρέπει.
2) Επίσης είναι πολύ σημαντικό μετά το τηγάνισμα να στραγγίζετε καλά τα τρόφιμα σε απορροφητικό χαρτί, ώστε να φεύγει η περίσσια ποσότητα λαδιού.
Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/blog-post_4775.html#ixzz2TTgYXIqy
2) Επίσης είναι πολύ σημαντικό μετά το τηγάνισμα να στραγγίζετε καλά τα τρόφιμα σε απορροφητικό χαρτί, ώστε να φεύγει η περίσσια ποσότητα λαδιού.
Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/05/blog-post_4775.html#ixzz2TTgYXIqy
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου