Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έχω ένα μυστικό. Το κόλπο για να κάνετε το κόκκινο κρέας πιο μαλακό





Τα κόκκινα κρέατα είναι συνήθως σκληρά και αν έχετε θέματα με τα δόντια σας, δεν σκέφτεστε καν να τα καταναλώσετε, ενώ όλες οι υπόλοιπες έχετε δισταγμό για το αν το μαγείρεμα τους θα διευκολύνει τους καλεσμένους σας και εσάς σε ένα τραπέζι.

Επειδή όμως, το κατσίκι και το μοσχάρι δεν θέλει κανείς να στερηθεί, εμείς σας προτείνουμε να τα μαρινάρετε πάντα σε κρασί πριν τα μαγειρέψετε για το δείπνο και θα δείτε πόσο πιο μαλακά μπορούν να γίνουν.

http://www.4news.gr/%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου