
Υλικά:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουτιά σαντιγί ERMOL/ MORFAT
- 1-2 βανίλιες ή 1-2 κ.γ εσάνς βανίλιας
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 4-5 γκοφρέτες τύπου σοκοφρέτα (σοκολάτα γάλακτο η υγείας)
- 1 φλυτζάνι αλεσμένα φουντούκια
- 1,5 πακέτο μπισκότα τύπου ΠΤΙ ΜΠΕΡ με σοκολατα
- λίγο γάλα για να βρέξουμε τα μπισκότα
- Σε μπεν μαρί λιώνω την κουβερτούρα.
- Χτυπάω την σαντιγί στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο και την βανίλια.
- Παίρνω το πυρέξ μου και αφού βρέξω τα μπισκότα στο γάλα τα στρώνω στη βάση.
- Ρίχνω από πάνω σαντιγί να καλύψω τα μπισκότα.
- Προσθέτω φουντούκια, γκοφρέτα θρυμματισμένη και λίγη κουβερτούρα.
- Συνεχίζω τις στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και κάνω σχέδια με ένα κουτάλι΄η πιρούνι με την λιωμένη κουβερτούρα.
- Το τοποθετούμε στην κατάψυξη.(Η στη συντήρηση)
- Η γεύση του θυμίζει παγωτό Stracciatella.
Απολαύστε το!!
http://allabout.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου